Jste zde

Bezpečná konektivita a výpočty mezi senzory a cloudem: Moxa na sps connect 2020

Společnost Moxa představuje na sps connect řešení pro bezpečnou konektivitu a výpočty mezi senzory a cloudem.

Komunikační brány pro IIoT s dvoujádrovým procesorem Arm pro připojení na 4G, LTE a WiFi

 UC-8200 jsou nové odolné bezdrátové komunikační brány s procesorem Arm od firmy Moxa určené pro náročné prostředí a práci ve vzdálených lokalitách. Hrají důležitou roli při sběru dat ze zařízení edge a při přenosu provozních dat do cloudových databází. Brány UC-8200 mají prostřednictvím vestavěného duálního slotu SIM možnost připojení na mobilní sítě LTE kategorie 4 s redundancí. Pro sledování polohy slouží integrovaný přijímač GPS.

Kompaktní a vysoce výkonný odolný edge-počítače pro AIoT v extrémních podmínkách

Počítače řady MC-1220 kombinující vysoký výpočetní výkon, odolnou konstrukci, kompaktní tvar, malé rozměry, bezdrátovou komunikaci a pokročilé zabezpečení jsou ideální pro kritické úlohy edge computingu v těžkých pracovních podmínkách a mohou se stát základem pro AIoT. Ultrakompaktní počítače bez ventilátoru patří k nejmenším průmyslovým počítačům na světě vybaveným procesory Intel Core i7. Jsou proto vhodné i do malých rozváděčů a pro použití v provozních podmínkách.

Průmyslové manažovatelné modulární switche na lištu DIN

Switche řady MDS-G4000 jsou založené na plně modulární platformě s množstvím rozhraní a napájecích modulů, které lze doplňovat a měnit za provozu. Platforma umožňuje realizovat stovky kombinací portů a dosáhnout tak ohromné flexibility. Za provozu vyměnitelné moduly a konstrukce napájení s redundantními, galvanicky oddělenými zdroji v kombinaci s intuitivním webovým rozhraním a podpůrným softwarem MXview od firmy Moxa umožňují switche řady MDS-G4000 provozovat v nepřetržitém režimu 24/7 a současně udržovat nízké celkové náklady (TCO).

Řešení pro průmyslovou kybernetickou bezpečnost

Řešení pro průmyslovou kybernetickou bezpečnost od firmy Moxa umožňuje integrátorům systémů a výrobcům strojů těžit z pokročilého systému IPS (Intrusion Prevention System), který byl dosud znám jen jako součást systémové ochrany. Díky zařízením IPS řady EtherCatch IEC-G102-BP, která mají velikost krabičky na mýdlo, mohou být kritické stroje nebo zranitelné stávající výrobní prostředky ochráněny napřímo. Větší soubor výrobních prostředků lze rozdělit do segmentů pomocí zařízení EtherFire IEF-G9010, firewallů nové generace založených na stejné technice IPS. Doplňkový software pro správu IPS s názvem Security Dashboard Console (SDC) společně s unikátním softwarem pro správu sítě MXView Security View, jež vyhovuje normě IEC 62443, poskytují ucelený nástroj pro udržování cílové úrovně zabezpečení IACS.

Více najdete na: https://de.moxa.com/sps

Připojte se k našim webinářům!

Připojte se k nám na sps connect a vyhledejte si pro sebe to nejlepší z naší nabídky téměř dvaceti různých webinářů s tématy spojenými s IIoT, jako jsou analytické funkce, strojové učení, dohled na dálku či řízení a údržba, prezentujícícmi nejdůležitější poznatky z oblasti kybernetické bezpečnosti nebo odhalujícími bolavá místa konektivity v průmyslu – to vše je pro vás připraveno!

Pro registraci zdarma prosím klikněte na https://pages.moxa.com/SPS-Connect-voucher-registration.html

Hodnocení článku: