Jste zde

Beckhoff na MSV 2019

Beckhoff poprvé představí na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně výběr toho nejlepšího ze svého portfolia řídicích systémů a pohonů včetně mnoha novinek v hale V, na stánku 164.
 

Beckhoff vyvíjí a dodává otevřené automatizační systémy založené na technologii PC. Jedná se o průmyslová PC, I/O terminály a komponenty průmyslových sběrnic, elektrické pohony a automatizační software. Produkty, které mohou být použity jako samostatné komponenty nebo integrovány do většího celku, jsou určeny pro nejrůznější průmyslová odvětví.

Návštěvníci se mohou těšit například na transportní systém se strojovým viděním a IoT. Transportní systém XTS je schopen polohovat každý z jezdců nezávisle na sobě a to s vysokou přesností i rychlostí. Díky integrovanému kamerovému systému a možnosti zpracování naměřených dat a komunikaci je možné s tímto systémem vytvořit zcela novou koncepci testovacích, měřicích či výrobních buněk či celých výrobních linek.

Zároveň budou mít návštěvníci možnost se seznámit se softwarem TwinCAT Vision, který přidává do automatizační platformy TwinCAT 3 funkce zpracování obrazu v reálném čase. Příkladem může být rozpoznávání tvarů, měření, detekce vad nebo čtení čárových a QR kódů. Konfigurace a programování probíhá ve vývojovém prostředí TwinCAT a všechny funkce pro zpracování obrazu jsou plně integrovány přímo v řídicím systému.

Beckhoff představí na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně výběr toho nejlepšího ze svého portfolia řídicích systémů a pohonů včetně mnoha novinek v hale V, na stánku 164.

Mezinárodní strojírenský veletrh je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě, s každoroční účastí více než 1 600 vystavovatelů a 80 000 návštěvníků. Ze zahraničí přijíždí přes 50% vystavovatelů a 10% návštěvníků. Hlavním tématem MSV je Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu. V roce 2019 se MSV zaměří také na investiční příležitosti, tedy Start up projekty, nové nápady, inovaci jako příležitost k investicím. https://www.bvv.cz/msv/msv-2019

https://www.beckhoff.com/cz/

 

Hodnocení článku: