Jste zde

Robotické skenování na MSV 2023

Skenery 3D Scantech a Evixscan připevněné na kobotech Universal Robots zvyšují automatizaci a přesnost skenovacích procesů v procesu digitalizace a aditivní výroby.

Elvira na letošním ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně (MSV) představí stolní a ruční 3D skenery na dvou robotických pracovištích.  3D skenery 3D Scantech a Evixscan připevněné na robotických ramenech Universal Robots demonstrují novou úroveň automatizace a přesnosti skenovacích procesů, které umožní výrobním společnostem maximálně využít potenciálu technologií digitalizace a aditivní výroby.

„Veletrh MSV 2023 pro nás představuje příležitost poskytnout zejména českým a slovenským zákazníkům detailnější pohled na inovativní technologie ve 3D tisku a 3D skenování, které standardně prezentujeme v našem showroomu v Praze Hlubočepích. Jsme velmi rádi, že je můžeme takto přiblížit širšímu okruhu zájemců, zejména pak inovace ve 3D skenování, jež dnes postupují vpřed mílovými kroky,“ řekl Jan Šmejcký, ředitel společnosti Elvira.

Vedle technologií 3D skenování představí Elvira na svém stánku své tradiční exponáty z oblasti 3D tisku včetně ukázkových výtisků. Elvira bude své výrobky předvádět v hale A1, na stánku č. 4. Ve středu pak zástupci Elviry navážou na úspěšnou tradici minulého roku a budou prezentovat zároveň i na Fóru aditivní výroby v předsálí a sálu E1.
Mezinárodní strojírenský veletrh je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Hlavním tématem MSV je Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu. Mezi další zvýrazněná témata patří cirkulární ekonomika – nakládání s materiálními zdroji. Mezinárodní strojírenský veletrh se koná na brněnském výstavišti od úterý 10. října do pátku 13. října 2023. Otevřeno bude denně od 9 do 17 hodin, poslední den do 16 hodin. Vstupenky jsou nejvýhodněji k dostání online. www.bvv.cz/msv/.

https://www.abc3d.cz/

Hodnocení článku: