Jste zde

Sentronic 625: regulace tlaku od vakua do 50 barů

Elektronické proporcionální ventily Sentronic 625 podporují širokou škálu průtoků i variant připojovacích armatur a ovládacích konektorů. Software zajišťuje sběr dat, rychlé spuštění, monitorování a dálkové ovládání.

Ventily řady 625 Sentronic jsou konstruovány pro přesné řízení tlaku, průtoku, výkonu, rychlosti, vzdálenosti a úhlových poloh. Jako součást rozsáhlého portfolia válců, ventilů, zařízení pro úpravu vzduchu a regulátorů tlaku firmy AVENTICS představuje řada 625 Sentronic klíčovou technologii pro automatizaci tovární výroby. 
Nové ventily řady 625 poskytují vysoce přesnou elektronickou proporcionální regulaci tlaku pro aplikace pneumatické regulační techniky. Software pro sběr dat (DaS), který je součástí ventilů Sentronic řady 625, umožňuje také rychlé spuštění, monitorování a ovládání ventilů přímo na počítači.

Čtyři velikosti ventilů od 1 mm do 20 mm podporují širokou škálu průtoků od 55 litrů za minutu do 4700 l/min. Rozsah možností tlaku sahá od úrovně vakua až po 50 barů, což může pomoci redukovat celkový počet ventilů potřebných pro konstrukci stroje. Materiál pouzdra je k dispozici z mosazi, hliníku nebo nerezové oceli a těsnicí materiál z nitrilu (NBR) nebo fluoroelastomeru (FKM).
K dispozici jsou také tři sady konektorů, 5kolíkový M12, 8kolíkový M12 a 7kolíkový M16. Za použití softwaru DaS mohou pracovníci obsluhy ventily diagnostikovat, kontrolovat, opravovat nebo individuálně konfigurovat. Mohou také provádět kaskádové řízení, pokud aplikace vyžadují mimořádnou přesnost a další složité regulační smyčky. Rozšířená nabídka diagnostických a monitorovacích funkcí zahrnuje vstupní tlak, povelový tlak, vnitřní teplotu a ethernetovou komunikaci.

www.emerson.com/en-us/catalog/automation/industrial-factory-automation/proportional-pressure-control-valves/aventics-625-en-gb .

Hodnocení článku: