Jste zde

Přesná a spolehlivá lineární technika HIWIN pro Průmysl 4.0

HIWIN má ve svém portfoliu ucelenou nabídku polohovací lineární techniky, která se vyznačuje vysokou přesností a spolehlivostí. Na mezinárodním strojírenském veletrhu bude ukázka pojezdové dráhy s průmyslovým robotem Fanuc.

Mezi novinkami lineární techniky HIWIN je modulární systém lineárního vedení řady CG pro náročné podmínky, který rozšiřuje portfolio produktů pro provozy s rizikem vyššího znečištění. Základem stavebnicového systému řady CG je kolejnice s upravenou geometrií pro vysokou únosnost. Kolejnice je alternativně vybavena krycím páskem, který minimalizuje pronikání prachu a dalších nečistot, jako jsou třísky, provozní kapaliny nebo dřevní prach, do vozíku vedení.

Další novinkou uvedenou na trh v letošním roce je válečkové vedení HIWIN řady CRG, které zvyšuje životnost a zkracuje čas montáže. Válečkové vedení řady CRG využívá krycí pásek z ušlechtilé oceli. Z důvodu velmi vysokých únosností a tuhostí se válečkové lineární vedení HIWIN CRG používá především v oblasti obráběcích a speciálních strojů. Podmínky, které panují v tomto náročném prostředí, zpravidla vyžadují krycí zátky montážních otvorů z mosazi nebo oceli. Jejich montáž je v tomto případě časově náročná.

Společnost HIWIN má ve svém portfoliu řadu standardizovaných řešení horizontálních a vertikálních pojezdů nové generace pro průmyslové roboty. HIWIN nabízí tato řešení nejen uživatelům robotů, ale i přímo jejich jednotlivým výrobcům, kteří chtějí nabízet ucelené aplikace.

Společnost HIWIN najdete na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně od 8. do 12. listopadu 2021 v hale V, stánek číslo 111.

Mezinárodní strojírenský veletrh bude důležitý pro restart ekonomiky a průmyslu. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Většinu návštěvníků tvoří odborná veřejnost, přičemž 80 % z nich rozhoduje nebo spolurozhoduje o investicích a nákupech ve firmách. Řádná uzávěrka přihlášek pro vystavovatele je 30. června 2021. V letošním roce navíc došlo k upravení podmínek účasti tak, aby byla pro vystavovatele minimalizována rizika spojená s aktuální situací.

Brány Mezinárodního strojírenského veletrhu se opět otevřou v listopadu letošního roku. Inovativní průmyslové technologie budou k vidění od 8. do 12. 11. 2021 na výstavišti v Brně.

Přílohy: 
PřílohaVelikost
PDF icon bvvmapcz.pdf1.68 MB
Hodnocení článku: