Jste zde

HANNOVER MESSE 2017

Datum: 
Pondělí, 24. Duben 2017 - Pátek, 28. Duben 2017

Veletrh HANNOVER MESSE představí automatizační techniku od senzorů až po koboty, software pro virtuální vývoj produktů a podnikový management,  koncepce  všeobecné výměny informací a platformy pro využívání umělé inteligence.  „Kdo chce poznat výrobu budoucnosti v souvislostech, jede do Hannoveru,“

V halách věnovaných tématům průmyslové automatizace (Industrial Automation) představuje veletrh už řadu let téma digitálních továren - Digital Factories, a to především poslední inovace určené pro průmysl 4.0.   Digitální dvojčata, koboty a umělá inteligence jsou témata, která budou v příštím roce rozhodujícím způsobem určovat veletržní dění.

Nejvýznamnější světový průmyslový veletrh se uskuteční v Hannoveru 24. - 28. dubna 2017. Pod ústředním heslem „Integrated Industry – Creating Value“ veletrh HANNOVER MESSE jako globální Hotspot   zahrnuje všechna témata týkající se digitalizace výroby (průmysl 4.0) a energetických systémů (Integrated Energy). Je složen ze sedmi vedoucích veletrhů probíhajících na jednom místě: Industrial Automation, MDA – Motion, Drive & Automation, Digital Factory, Energy, ComVac, Industrial Supply a Research & Technology. Partnerskou zemí veletrhu HANNOVER MESSE 2017 je Polsko.

www.hannovermesse.de